Információ
az EAA 15. Kongresszusának
magyar részvevői számára

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Embertani Tanszéke, amely a világ egyetemi antropológiai intézeteinek sorában ötödikként, Európában pedig negyedikként megalakult antropológiai tanszék, 2006-ban ünnepli fennállásának 125. évfordulóját.
    Ebből az alkalomból a "Man and Environment: Trends and Challenges in Anthropology" címmel az Európai Antropológiai Társaság 15. nemzetközi tudományos kongresszusát Budapesten rendezzük meg, 2006. augusztus 31. - szeptember 3. között.

A konferencia szervező bizottsága a magyar antropológusok, humánbiológusok és a társtudományok területén, az ember és környezete, az ember és életmódja, az ember és egészsége közötti interakciókkal foglalkozó kutatók részére - a minél nagyobb számban való részvétel érdekében - jelentős kedvezményt biztosít. (A kedvezményes részvételi díjak megtekintéséhez kattintson a bekezdés elején található fekete körre!)

A konferencián résztvevő vidéki kollégáink részvételét azzal is szeretnénk segíteni, hogy viszonylag alacsony díjú kollégiumi elszállásolás lehetőségét is felajánlunk a konferencia színhelyéhez közel lévő Nándorfejérvári úti, ELTE Kollégiumban (XI., Nándorfejérvári út 13.),
ahol a következő árak voltak 2005. nyarán:

3 ágyas, mosdós szoba
2000 Ft/fő/éj
1 ágyas, fürdőszobás szoba (csak 4 van)
5000 Ft/fő/éj
2 ágyas, fürdőszobás szoba (csak 2 van)
6000 Ft/fő/éj

    Egyéni szobafoglalásra nincs lehetőség, ezért kérünk mindenkit, aki igényt tart a kollégiumi elszállásolásra, legkésőbb 2006. március 15-ig küldje meg igényét a következő e-mail címre: eaa2006@elte.hu - jelezve az éjszakák számán kívül, az érkezés és a távozás időpontját is, valamint, hogy kivel osztaná meg a szobáját.

A magyar diákoknak felajánlott kedvezményes részvételi díj abban az esetben vehető igénybe, ha a pályázó diák a részvételi díj befízetésével egyidőben eljuttatja az ELTE Embertani Tanszék címére (1117 Budapest, Pázmány P. s. 1/c)
    - témavezetőjének aláírásával hítelesített igazolást a hallgatói státusáról és
    - az általa látogatott felsőoktatási intézmény Tanulmányi Osztálya által kiállított hallgatói
      jogviszonyáról szóló igazolást.

     A jelentkezéseken kívül várjuk javaslataikat a Programban felsorolt Symposiumok keretén belül rendezendő szekciókra (szekció szervezésre minimum 6 előadás esetén van lehetőség).
Bármilyen kérdése van a konferenciával kapcsolatban, kérjük, azt küldje el a konferencia e-mail címére: eaa2006@elte.hu

Dr. Bodzsár Éva tszv. egyetemi tanár
a konferencia szervező bizottságának elnöke


 

 

 

 

 


15th Congress of the European Anthropological Association, Budapest, Hungary
Email: eaa2006@elte.hu, Web: http://eaa2006.elte.hu
Tel.: (36-1) 381-2161, Fax: (36-1) 381-2162